2015. április 16., csütörtök

Madridból igazolna Pepe Guardiola - sajtóhír

Közeledünk a 2014-2015-ös szezon hajrája, az átigazolási piac pedig nemsokára megnyitja kapuit. A nyár folyamán nagy változások várhatóak, szinte garantált sztárjátékosok keringője sztárklubok között. A pletykák már megkezdődtek, a legfrissebbek szerint Pep Guardiola a Bayern München vezetőedzője Madridban vetné ki hálóját egy új támadójátékos megszerzésének érdekében. 

Előfordulhat, hogy Frank Ribery francia honfitársat kap csapattársául a nyáron, ugyanis Antoine Griezmann a német rekordbajnok látókörében van. A 24 esztendős támadó egy esztendeje még a Real Sociedad mezében rúgta a bőrt, s keltette fel sztárcsapatok figyelmét, míg végül nyáron az Atletico Madrid többek között Diego Costa pótlására szerződtette 30 millió euró ellenében. Vételárát meghálálta a gall játékos, aki roppant gyorsan beilleszkedett, megtalálta a közös hangot Mandzukical, s a szezon egészét figyelembe véve vezeti a Matracosok házi góllövőlistáját egy góllal megelőzve horvát csapattársát. 

Griezmann idén 45 tétmérkőzésen 21 gólnál jár, neve mellé a statisztikusok pedig 6 gólpasszt is feljegyezhettek. Piaci értékét a német transfermarkt.de 35 millió euróra taksálja, annak aki el akarja vinni, jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen 2020 nyaráig szerződése van jelenlegi klubjával.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése