2015. március 28., szombat

Angol válogatott védőt nézett ki a Barca

Továbbra sincs döntés Dani Alves ügyében, így a katalán klub, mely egyébként el van tiltva az átigazolásoktól, már keresi a megoldást, s a hírek szerint meg is találta. 

A brazil védő szerződése a szezon végén lejár, s a felek nem tudtak ezidáig dűlőre jutni. Alves három éves kontraktust szeretne, ám a katalán klub nem kíván ilyen távú szerződést aláírni a 31 esztendős játékossal. Több európai sztárklub is szívesen látná csapatában a brazilt, aki így könnyen lehet, hogy szabadon igazolhatóvá válik. 

Amennyiben ez lesz a helyzet, a katalánoknak szabadon igazolható játékos után kell nézni, ugyanis azért vannak kiskapuk átigazolási tiltás ügyben is. 

sport.es hasábjain arról ír, hogy a Liverpool angol válogatott védője Glen Johnson hasonló cipőben jár, mint Dani Alves, szerződése lejár az Anfielden, s úgy fest a felek között nem születik megegyezés. Bár Enrique mester számára Montoya mellett Douglas is ott van lehetőségként, a brazil védő nem igazán váltotta be ezidáig a hozzá fűzött reményeket, míg előbbi pedig csakugyan a távozás mezejére léphet a kevés lehetőség végett...

Glen Johnson 2009 óta erősíti a Liverpool csapatát, piaci értékét a német transfermarkt.de 7 millió euróra taksálja.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése