2015. február 8., vasárnap

A 4-0-ás városi derbit követően, CR7 és társai buliztak egy jót

Cristiano Ronaldo és a Real Madrid játékosai megmutatták a világnak, hogyan kell feledtetni egy 4-0-ás zakót a legnagyobb városi riválissal szemben. A súlyos zakó után a portugál és társai partiruhát ragadtak és átbulizták az éjszakát. 

Mint ismeretes, rég nem látott hatalmas pofonba szaladt bele a Real Madrid az Atletico Madrid elleni derbin, avagy Simeone csapata négy góllal köszöntötte fel a 30. születésnapját csütörtökön betöltő aranylabdás klasszist Cristiano Ronaldot.

Bizonyára sokakban ellenszenvet vált ki a történet, ám itt szeretnénk megragadni az alkalmat és elmondani, hogy minden futballista ember, nekik is van életük. Egyszer 30 esztendős valaki, azért mert kikaptak, nem kell otthon ülni a sarokban. Ha nyernek persze teljesen más képet formál a sajtóban a hír, nem is lenne akkora keletje. Csütörtökön volt esedékes a szülinap, a játékosok ekkor nem buliztak, becsületesen készültek a derbire. Az pedig, hogy szabadidejükben, a magánszférában mit csinálnak, nem feltétlenül a szurkolókra tartozik.

Az esemény az In Zalacaín nevű vendéglátó egységben volt, a zárt körű eseményen mintegy 150 meghívott vett részt, köztük a Real Madrid összes játékosa. A buliról kora hajnalra pár videó is előkerült, ezeken például Ronaldo is megcsillogtatja énektudását, de Marcelo és társai is láthatóan jól érezték magukat.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése