2015. január 18., vasárnap

Lenullázta ellenfelét a West Ham

Lezárta négy mérkőzéses nyeretlenségi sorozatát a West Ham United, mely a premier League vasárnapi játéknapján a Hull City ellenében tartotta otthon a három bajnoki pontot. 

West Ham - Hull City 3-0 (0-0)
G: Caroll (49.), Amalfitano (69.), Downing (72.) ill. -

Lendületesen érkezett a mérkőzésbe a vendég Hull, pillanatokon belül mindkét kapu előtt veszélyes próbálkozásokat láthattunk, egyik oldalon Elmohamady, míg a másikon Tomkins lehetőségét jegyezhettük fel. Az első játékrész végére kanyarodva Enner Valencia állt a legközelebb a gólszerzéshez, fejese a felsőlécet érintve halt el. 

A fordulást követően aztán Enner Valencia eresztett meg egy lövést, melyet McGregor reflexszerűen hárított, ám a a kipattanóra érkezett Caroll és a kapuba pofozta a játékszert. A történethez hozzátartozik, hogy a vendégek az első félidő végén elvesztették két játékosukat, James Chester és Alex Bruce személyében, az eset kényszerű változtatásokat vont magával. A 68. minutumban aztán ismételten Enner Valencia próbálkozott, ám lövése ha centikkel is, de a kapufa mellett hagyta el a játékteret. Egy perccel később aztán már rezgett a háló, Valencia adott remek labdát, a kiugró Amalfitano pedig elegánsan emelt a kapuba McGregor feje felett.  A 72. percben Downing állította be a végeredményt, egy kiváló indítást követően egy az egyben törhetett a kapura, s a bal alsót választva gurított a hálóba. A Hull City számára nem jött össze a szépítés, Bruce csapata továbbra is kieső, míg a West Ham pontszámban beérte a hatodik Arsenalt.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése