2014. december 16., kedd

Real Madrid: Megvan Bale utódja (!?) - 90 millió font a walesiért

A sajtóban ismételten feléledtek a Gareth Bale átigazolásáról szóló pletykák. Angliában ibériai forrásokra hivatkozva rekordigazolásról írnak, Spanyolországban pedig már azt is tudni vélik, hogy ki lesz a villámléptű walesi utódja. 

A képlet roppant egyszerű a zsurnaliszták szerint,  Gareth Bale rekordösszegért 90 millió fontért Manchesterbe, az Old Traffordra teszi át székhelyét, ezzel pedig nagyot kaszálhat a Real Madrid, mely a pótlást is megoldja egy csettintéssel, Reus érkezik Dortmundból.

Sokan úgy vélik, hogy Ancelotti nem engedné el szélsőjét, ám egy Reus kaliberű játékos érkezése marketing szempontból és szakmailag is előrelépést, változást hozhat, míg minden idők legnagyobb átigazolási összegével bizonyára Pérez elnök is elégedetten dőlhetne hátra, várva a csapat újabb sikereit.

Ami Reus átigazolást illeti, a sajtóban 50 millió eurós összegről írnak, az elmúlt napokban arról is olvashattunk, hogy a BVB ásza már spanyol nyelvleckéket vesz. Sztárkeringő, vagy átigazolási kacsa? Januárban kiderül... 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése