2014. november 14., péntek

Megvan Vadócz új klubja! - együtt rúgja a bőrt Trezeguet-vel

Az idén először rajtoló  indiai labdarúgó-szuperligában, azon belül pedig a Pune City csapatában folytatja pályafutását Vadócz Krisztián. A transzfert az indiai klub hivatalosan is bejelentette. 

A bajnokságban a dobogó harmadik fokán álló klub egy súlyos sérülés miatt kereste fel a szabadon igazolható magyar válogatott játékost, aki a Budapest Honvéd csapatával edzett az időben. John Goossens ugyanis megsérült, helyére pedig minőségi igazolást kerestek a klub illetékesei, körülnéztek a szabadúszók piacán és a 29 éves magyarra esett a választás.

Vadócz karrierje során jó pár klubban, illetve jó pár bajnokságban megfordult. Nevelőklubját a Budapest Honvédot a francia Auxerre kedvéért hagyta el, rövid ideig kölcsönben a skót Motherwell csapatát erősítette. Ezt követte a hollandiai kaland a NEC Nijmegen színeiben, majd a spanyol esőosztály az Osasuna játékosaként, Ezt követően visszatért a NEC Nijmegen  együtteséhez, míg nem legutóbb a dán Odense játékosa volt. A magyar válogatott címeres mezét 40 alkalommal ölthette magára.

Ami a Pune City csapatát illeti, a klub vezetői ambiciózusak, ezt jelzi a csapat két sztárjátékosa David Trezeguet és a görög Kosztasz Kacuranisz. Az együttes amennyiben győzelemmel abszolválja az előtte álló fordulót, a mai eredmények tudatában átveheti a vezetést a tabella élén.

Íme az Indiai Szuperliga állása 8 forduló után:
1. Atletico de Kalkota 13 pont (11:7)
2. Chennaiyin 13 pont (14:11)
3. Pune City 11 pont (8:9) - 7 mérkőzés
4. Mumbai City 11 pont (8:10)
5. North East United 9 pont (6:6)
6. Kerala Blasters 9 pont (5:6)
7. Goa 8 pont (9:10)
8. Delhi Dynamos 7 pont (7:9)

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése