2014. november 24., hétfő

Kinézte új edzőjét a Liverpool, bár a "régi" még a padon! - sajtóhír

A Bajnokok Ligájában csoport utolsó, míg a Premier League tabelláján csupán a tizenkettedik helyet foglalja el a Liverpool, mely a hétvégén elszenvedte hatodik bajnoki vereségét, ezúttal a Crystal Palace ellenében. A szurkolók BL-menetelés és bajnoki címet, de legalább dobogós helyezést szeretnének, és nincsen ez másként a vezetőkkel sem, így érhetően inog a kispad a csapat vezetőedzője Brendan Rodgers alatt. A sajtó kész tényként kezeli, hogy a vörösök edzőt hajtanak, a kiszemelt pedig nem más, mint a Dortmund sikeredzője Jürgen Klopp. 

Zsinórban harmadik bajnoki vereségét könyvelhette el a Liverpool, sokan pedig csodálkoznak a klubvezetés türelmén, azon, hogy Rodgers még mindig a vörösök vezetőedzője. Sok-sok elköltött millió, Balotelli megvétele és még sorolhatnánk, ám úgy fest Sturridge sérüléshullámát, illetve Suarez elvesztését nem tudja megemészteni a csapat. Nem csoda tehát, hogy az Anfielden edzőkérdés van, de vajon ki lesz az utód és meddig húzzák még Rodgers felállítását!?

A Daily Express arról számolt be, hogy a tulajdonosok Jürgen Klopp szerződtetésén gondolkoznak, igen ám, de a sikeredző nem szabadúszó, jelenleg is a Borussia Dortmund léket kapó hajóját kormányozza! Nehéz elképzelni, hogy az ízig-vérig BVB fanatikus tréner feláll a kispadról egy másik csapat kedvéért és akkor hagyja el szeretett klubját, amikor az bajban van.

A labdarúgás útja azonban kifürkészhetetlen, ezt tudjuk az átigazolási piacot ismerve, tehát soha se mondjuk, hogy soha, kezeljük úgy a pletykáét, mint egy lehetőség.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése