2014. október 2., csütörtök

Spanyol bundabotrány: Vallott az Atletico Madrid sztárja, keresztbe törhet karrierje

Zajlik az élet spanyol honban, a Mundo Deportivo beszámolója szerint ugyanis Gabi vallott, elismerte, hogy a Zaragoza játékosaként tudomása volt a bundázásról. Hosszú, akár évekre szóló eltiltás is várhat az Atletico Madrid csapatkapitányára, így keresztbe törhet karrierje, egy a múltban elhallgatott bundázás végett. 

A Spanyol Korrupcióellenes Ügyészség több spanyol mérkőzést is vizsgál, ám kiemelten foglalkoznak a 2011-es Levante-Zaragoza találkozóval, melyet végül a vendégek nyertek meg 2-1-re Gabi triplájával, ez pedig bennmaradást jelentett a Blanquillos számára akkor.

Gabi mellett számos játékost és szakvezetőt hallgattak meg, az Atletico Madrid kapitánya, aki egyébként a Juve elleni Bajnokok Ligája összecsapást is kihagyta így fogalmazott - "Azt tettem, amit a klubom kért tőlem!" - Ezzel elismerte, hogy tudott a csalásról, mely valószínüleg nem fogadási csalás volt, hanem klasszikus bunda az érintett felek között. A történet még kusza és kevés az információ, de nemsokára biztosan több dolog is a felszínre kerül. A Manchester United játékosa Herrera is az érintettek között lehet, őt is kihallgatják.

Könnyen lehet, hogy jó ideig nem láthatjuk Gabit a pályán, akár több éves eltiltást is kiszabhatnak ilyen esetben, persze a körülményeket még nem ismerjük és lehet nem is fogjuk. Várjuk a folytatást...

Eközben a Zaragoza is ismertette álláspontját, miszerint nem tud semmilyen bundázásról és mindenben segítik a hatóságok nyomozását. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése