2014. október 31., péntek

Mourinho 30 milliót ajánl a Barca ászáért

A téli átigazolási időszakban nagy lehet a harc az FC Barcelona  világ- és Európa-bajnok védőjének Gererd Piquenek a játékjogáért. A katalánok megtartanák, míg a Manchester United és a Chelsea vinné a 27 esztendős bekket. 

Az Enrique éra kezdete óta Pique közel sem kap annyi lehetőséget, mint korábban, helye megkérdőjeleződött a kezdőben és bizony több ízben is a rotáció áldozatává vált. A sajtó szerint feszültség van a felek között, mely Pique távozásához vezethet akár már januárban. A katalánoknak azonban okosan kell pakolgatni a kártyalapokat, hiszen jelenleg 2016-ig érvényes átigazolási tilalom sújtja a klubot, így távolba nézően kell gondolkozniuk. 

Idő közben a Manchester United és a Chelsea is bejelentkezett, mint kérő, a United révén 25 millió eurós ajánlatról lehetett olvasni, majd arról, hogy Mourinho is szeretné a spanyolt és hajlandó kifizetni a 25 millió eurót. A legfrissebb hírek szerint Abramovic engedélyével a Chelsea emelte a tétet és 30 millió eurót is letesz az asztalra, abban bízva, hogy ezzel felülmúlta a Vörös Ördögök ajánlatát.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése