2014. október 29., szerda

Ligakupa: Drámai Liverpool siker, hatalmasat égett a Fulham

Kedden megkezdődtek az Angol Ligakupa 2014/2015-ös kiírásának nyolcaddöntői. A Liverpool Balotelli góljával előbb visszahozta meccsétt, majd Lovren a hosszabbítás hosszabbításában döntött. A Fulham hatalmas zakót kapott, bár kettővel vezetett. 

Liverpool - Swansea 2-1 (0-0)
G: Balotelli (86.), Lovren (90+6.) ill. Emnes (66.)
Kiállítva: - ill. Fernandez (90+2.)

Az első játékrész nem hozott gólt az Anfielden, ellenben a második felvonásban rezgett a háló. A walesiek holland támadója Emnes talált Jones hálójába. Sokáig úgy tűnt, hogy a pool újabb mérkőzést veszít el és kiesik a sorozatból, de jött Balotelli. A csereként beálló olasz négy perccel a rendes játékidő vége előtt egalizált, majd a ráadásban jött a fekete leves. A 92. percben előbb Fernandez a kiállítás sorsára jutott, majd a ráadás hatodik percében Dejan Lovren okozott hangrobbanást az Anfielden. Rodgers tanítványai ott vannak a negyeddüntőben.

Fulham (II.) - Derby County (II.) 2-5 (2-1)
G: Dembele (27., 45.) ill. Martin (45+2.), Russel (47.), Dawkins (54., 65.), Hendrick (62.)

Fordulatos mérkőzést hozott a Championship csapatok ütközete. A kiesés ellen menekülő, szebb időket is megélő Fulham Dembele révén két gólos előnyre tett szert a listavezető ellen, azonban a vendégek az első játékrész hosszabbításában egalizálni tudtak és visszajöttek a mérkőzésbe. A második félidő eleje a vendégeké volt, előbb Russel egalizált, majd jött egy nyolc perces periódus és három gól, melynek vége kiütéses Derby győzelmet eredményezett. A hazaiak kapuját Király Gábor védte.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése