2014. október 11., szombat

Kolumbia és Chile is hármat hintett, Falcao is betalált

Míg hazánkban az emberek többsége nyugovóra tért, a tengerentúlon zajlottak az események. Kolumbia és Chile is könnyed ujjgyakorlattal elintézte soros ellenfelét, míg Ecuador borsot tört USA legjobbjainak orra alá. 

Kolumbia gyakorlatilag esélyt sem adott Salvador számára, Falca már a 8. minutumban bevette Hernandez kapuját. Végig fölényben játszott a hazai együttes, mely Bacca révén a második félidő elején pillanatok alatt eldöntötte a meccset. A Sevilla csatára két perc alatt kettőt vágott.

Ahogyan az várható volt Chile könnyedén intézte eé Peru legjobbjait, igaz a találkozó alakulhatott volna másként is, ha Guerrero a 21. minutumban nem vét tizenegyest. Ezt követően Vargas és Medel is betalált, Alexis Sanchez pedig előkészítő szerepkörben tetszelgett. A 39. percben aztán Cruzado szabálytalansága révén megfogyatkozott Peru. A második játékrész elején Vargas duplázni tudott, ám több gól nem esett, az igazán nagy kiütést megúszták a vendégek.

Borsot tört USA legjobbjainak orra alá Ecuador, mely felvette a kesztyűt és az utolsó pillanatig küzdött, nem hiába. Bár Diskerud révén hamar vezetést szereztek a hazaiak, ahol a kezdőben ott volt a vb-ről lemaradó Donovan. Úgy festett, hogy sikerül behúzni ezt a rendkívül hajtós meccset, ám jött az Ecuadori gólfelelős Enner Valencia és két perccel a rendes játékidő vége előtt döntetlenre mentette a meccset. 

Kolumbia - Salvador 3-0 (1-0)
G: Falcao (8.), Bacca (49., 51.) ill. -

Chile - Peru 3-0 (2-0)
G: Vargas (28., 54.), Medel (34.) ill. -
Kiállítva: - ill. Cruzado (39.)

USA - Ecuador 1-1 (1-0)
G: Diskerud (5.) ill. E. Valencia (88.)

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése