2014. szeptember 11., csütörtök

Chelsea: 11 éves Barca játékosát akarnak szerződtetni

Nem lehet elég fiatalon kezdeni! Kiemelkedő tehetségként kezelik Xavier Simonst az FC Barcelona mindössze 11 esztendős labdarúgóját, aki a La Masia edzőközpontjában nevelkedik. Az ifjú zseni igen kapós, ugyanis a Chelsea már meg is környékezte a szülőket, ám első körben kosarat kaptak. 

Egy ifjú tehetség esetében természetesen más az eljárás, ilyen idős korban nem beszélhetünk profi szerződésekről, illetve az adott játékos nem tud meghozni ilyen döntéseket. Az ő feladata, a tanulás és a fejlődés, a csapatmunka és a labda. A döntéseket a szülők hozzák meg, illetve az adott klub vezetői is segítik a gondolatcserét.

A Chelsea érdeklődéséről a brit Daily Express számolt be, emly azt is tudni véli, hogy a Chelsea megtette ajánlatát, ám a katalánok kellően óvatosak voltak és előrehaladott, pozitív tárgyalásokat folytattak az ifjú csillag szüleivel. A Chelsea azonban nem adja fel, készek újfent próbálkozni. Kicsit más világ ez, mint a profi piac...! Egy biztos, jegyezzük meg Xavier Simons nevét, valószínüleg nem most hallottunk róla utoljára.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése