2014. szeptember 1., hétfő

Ayew három klubot utasított vissza, hogy a negyediket válassza...

Igen kapós lett a Marseille ghánai légiósa André Ayew, aki nagy valószínűséggel klubot és országot is vált a mai nap folyamán. A 24 esztendős villámléptű szélső a Premier Leagueben köthet ki. 

A ghánai válogatottban és klubcsapatában is egyaránt alapembernek számító Ayew iránt korábban a Roma, Napoli, Inter trió érdeklődött, ám emellett számos Premier League klub jegyzeteiben is szerepelt a neve. A legfrissebb hírek szerint hiába tett ajánlatot a Swansea, A Hull City és a QPR egyaránt, ezeket maga Ayew utasította vissza, annak érdekében, hogy az Aston Villa játékosa lehessen. A zsurnaliszták és "kémek" által tehát a frigy megköttetett a klub és játékos között, ám arról nem igazán hallani, hogy a Marseille és a Villa hányadán áll Ayew ügyben.

A transfermarkt.de 12,5 millió euróra taksálja a ghánai piaci értékét ám hozzá kell tennünk, hogy szerződése 2015 nyaráig érvényes jelenlegi klubjával, mely ha pénz akar látni utána, még most éjfélig kellene, hogy cselekedjen, ugyanis télen már aprópénzzé válhat a kérők ajánlata.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése