2014. szeptember 10., szerda

Alkoholista (!?) a világ egyik legjobb védője...

... derül ki a brazil média mai írásaiból, ugyanis fény derült Maicon száműzetésére. Mint ismeretes az AS Roma védője a minap azonnali hatállyal elhagyta a Selecao keretét, s eddigi szereplését közlemény útján köszönte meg a szakvezetés. Nem túl jók a 33 esztendős játékos kilátásai, sokan Adriano esetét emlegetik. 

A Kolumbia elleni mérkőzést követően Dunga a Selacao új szövetségi kapitánya kiváló jelzőkkel illette a védőt, ám gyorsan nagy fordulatot vett a játékos megítélése a szakvezető szemében. A hírek szerint Maicon nem jelent meg a szombat este 20 órára megbeszélt csapatmegbeszélésen, s reggel sem hallatott magáról. Az AS Roma védőjét hotelszobájában találták meg másnaposan, cefrétől bűzölögve. Egyes állítások szerint nem egyszeri esetről van szó, bár érdekes, hogy akkor a "Farkasoknál" miért nem bukott ki a bili mind idáig. Egy biztos Maicon mostanában nem számíthat meghívóra, sőt nagy valószínűséggel soha többet nem öltheti magára a brazil nemzeti csapat címeres mezét. Hogy tanul-e az esetből, azt jelen pillanatban nem tudhatjuk, egy azonban biztos, nagy érvágás lehet ez a játékos számára. 

Bizonyára minden futballszerető szeme előtt ott lebeg Adriano esete, az Inter és a Selecao korábbi csillaga sok esélyt kapott, ám az alkoholizmus eluralkodott felette. Régóta nem hallottunk felőle, ám egyes hírek szerint olyannyira elzüllött, hogy jobb ha nem is tudunk róla...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése