2014. augusztus 14., csütörtök

Eladja spanyol kiválóságát a Manchester City

Zajlik az élet a regnáló angol bajnok Manchester City háza táján is, a Polgárok bejelentették David Silva és Vicente Kompany hosszabbítását, illetve úgy fest, hogy megválnak spanyol válogatott játékosuktól Javi García személyében. 

A 27 esztendős védekező középpályás a mögöttünk álló szezonban 43 tétmérkőzésen kapott lehetőséget vagy kezdőként, vagy pedig csereként, ám nem számít a csapat alapemberének. Mangala érkezésével pedig igen csak ellehetetlenülni nagyobb szerepvállalásra való esélye, illetve a Citynek sem kell egy posztra tömérdeknyi játékos, így meghallgatták a kérőket, akik között a Napoli, az Inter és korábbi klubja a Benfica mellett a Zenit szerepelt.

Úgy fest, a befutó, a bajnokságot remekül kezdő orosz bajnok lehet, mely 15 millió euró körüli összeget adhat Javi García játékjogáért cserébe. Halkan megjegyezzük, hogy a Polgároknak nagyon figyelniük kell a Fifa pénzügyi fair-play szabályára, így könnyen elképzelhető, hogy az egyensúly érdekében nem García lesz az utolsó távozó. A transzfert hamarosan hivatalosan is bejelenthetik. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése