2014. július 9., szerda

Xavi és Lampard egy csapatban!? - sajtóhír

Úgy hírlik nemsokára megköttetik a szerződés és újabb csapattársakat kap David Villa az MLS-ben jövőre debütáló New York City FC támadója.  

A barcelonai székhelyű Radio Catalunya értesülései szerint ugyanis közel a megállapodás a New York City FC és az FC Barcelonát elhagyó világ- és Európa-bajnok középpályás Xavi Hernandez között. Emellett pedig szintén nem elhanyagolható hír, miszerint a korábbi katalán duóhoz harmadik fecskeként a Chelsea legendája Frank Lampard is csatlakozhat.

Jelenlegi állás szerint eddig szakmai stábja és két játékosa van a csapatnak, Villa mellett egy védője is van már a klubnak az amerikai Jeb Brovsky személyében. A 25 esztendős jobb oldali védő a Vancouver és a Montreal csapatában is megfordult, jelenleg kölcsönszerződését tölti Európában a norvég  Strömsgodset játékosaként.

Fontos és kiemelendő tény az MLS szabályrendszerébe foglalt jelenlegi tény, mely szerint egy klubnak nem lehet három sztárfizetésű játékosnál több labdarúgója. Ez a három hely nagy valószínűséggel elkél, amennyiben az üzletek megköttetnek.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése