2014. június 27., péntek

Maradona súlyos szavai a FIFA ellen!

Az argentinok legendája Diego Maradona igen csak kiakadt a FIFA döntésén, melyet Lius Suárez ügyében hoztak. A korábbi világbajnok, akinek múltja szintén nem makulátlan kiállt az uruguayi támadó mellett és elmondta véleményét a közvélemény előtt. 

"Mit gondolnak, kicsodák ők? Miért nem küldik mindjárt Guantánamóra? Megölt valakit Suárez, hogy ilyen súlyos büntetést kapott?" - mondta Maradona egy televíziós társaságnak, majd nyíltan maffiának nevezte a FIFA-t.

Diego egy szóval sem mondta, hogy Suárez ne lenne bűnös és ne érdemelne büntetés, ő csupán annak súlyosságán van fennakadva, mely példátlan a futballtörténelemben. A büntetés akár tönkre is teheti az uruguayi karrierjét, nem csodálkoznánk, ha törés következne be karrierjében. 

Ami a FociClub.hu álláspontját illeti - "Szó nélkül nem lehet elmenni egy ilyen eset mellett, ám nagyon erősnek érezzük a FIFA döntését! Meg lehet ezért kövezni, de így gondoljuk. Suárez egy kiváló játékos és ezzel a szankcióval a futballtársadalom időlegesen, vagy véglegesen elveszti egyik jelenlegi legnagyobb zsenijét!"

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése