2014. május 24., szombat

David Luiz elkelt, minden idők legdrágább védőigazolása lett - hivatalos

Pénteken késő este érkezett a hír, mely szerint a Paris Saint-Germain és a Chelsea megegyezett David Luiz klubváltásában, illetve a játékos is rábólintott a párizsiak ajánlatára, mellyel a világ legdrágább védőjévé vált, akit valaha leigazoltak. 

A megállapodás teljes körű, a felek a világbajnokság előtt mindent tisztázni kívántak, hogy a középső védő a tornára tudjon koncentrálni. Az üzlet azonnal hatályba lép, amint az átigazolási piac megnyílik. A transzfer hatalmas összegről hivatott dönteni, illetve gazdát cserélni, ellentmondásosak az információk, van ahol 45 millió euróról írnak, de olyan is akad, aki 60 millióról tud. Egy azonban biztos, hogy bármely összeggel a világ valaha volt legdrágább védőigazolásává válik a brazil, aki a szintén PSG védőt, válogatott véli társát taszajtja le ezzel a trónról.

Apropó válogatott béli védőtárs, azaz Thiago Silva, nos, belegondolván micsoda kettős áll majd a PSG kapuja előtt, az ember beleborzong...

Ezzel az is eldőlt, hogy Luiz nem lesz az FC barcelona játékosa, a katalánoknál is szűkült a kör, illetve Guardiola a Bayern München vezetőedzője is szegényebb lett egy álommal.

A Benfica és a Chelsea után ez lesz Luiz harmadik európai klubja.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése