2014. április 26., szombat

Felnegyedelte ellenfelét a Manchester United

Remekül debütált a Manchester United kispadján Ryan Giggs, a csapat megbízott vezetőedzője, ugyanis Rooney és Mata két-két találatának következtében könnyedén múlták felül a kiesés elől menekülő Kanárikat. 

Manchester United - Norwich 4-0 (1-0)
G: Rooney (41.-büntető, 48.), Mata (64., 73.) ill. -

Az első pillanatoktól fogva lehetett látni, hogy a két csapat nem egy súlycsoportot képvisel, a United nagy vehemenciával rohamozott, míg a hazaiak az első negyvenöt perc során még kapuralövési kísérletet sem tudtak felmutatni. A vendégek védelme igen lyukasnak bizonyult, ennek ellenére, csupán a 41. percben sikerült bevenni Russy kapuját büntetőből. A tizenegyest Rooney értékesítette, ám annak jogossága a felvételek alapján igen csak megkérdőjelezhető volt.

A második játékrészben aztán feléledtek a Norwich játékosai és tepertek az egyenlítésért, ez azonban még jobban szétzilálta a védekezést, melyet Rooney gyorsan kihasznált és megduplázta csapata előnyét. Ezt követően Mata is megmutatta tudását, a spanyol játékos is duplázott, a Giggs trenírozta Vörös Ördögök pedig begyűjtöttek a három bajnoki pontot.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése