2014. április 30., szerda

Beckenbauer: "Valami nincs rendben a Bayernnél..."

A kedd esti Real Madrid ellen elszenvedett csúfos Bajnokok Ligája kudarc után megszólalt a német rekordbajnok tiszteletbeli elnöke Franz Beckenbauer is, aki nyugtázta a hetek óta tartó rossz formát, melyet mindenki láthat. 

A Császár becenévre hallgató egykori klasszis a Marcának nyilatkozott - "Valami nincs rendben a Bayernnél, ezt már hetek óta tudjuk. Nagy a csalódottság! A szezon első felében a legmagasabb szinten futballozott a csapat, azonban a bajnoki cím megszerzése óta gyenge és dekoncentrált a játék."

A Bayern München mióta bajnok lett tíz meccséből csupán négyet tudott megnyerni, ez pedig elképesztően nagy mélyrepülést jelent a csapat számára, mely soha nem látott gyorsasággal nyolc fordulóval a véde előtt, akkor még veretlenül zsebelte be a Bundesliga elsőséget. A csapat immáron távol áll a triplázástól és azt is tudjuk, hogy ezúttal sem lesz címvédés a Bajnokok Ligája történetében először. Egy trófea még bezsebelhető, ez pedig a Német Kupa, melynek döntőjében a Borussia Dortmund lesz Guardiola legénységének ellenfele.

A visszaesést egyébként többen Thiago Alcántara hiányának tudják be, mondván egy autó sem megy motor nélkül- Ez tény, ám itt több mint valószínű, hogy összetettebb problémáról van szó.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése