2014. április 14., hétfő

Barca: "Nagyon össze vagyunk zuhanva..."

Mint ismeretes az FC Barcelona rég nem látott rossz hetet zárt, vereséget szenvedett az Atletico Madrid otthonában és kiesett a Bajnokok Ligájából, majd hétvégén a Granada is elhappolta a három bajnoki pontot. A klub hivatalos honlapján Martín Montoya nyilatkozott eléggé letörten, ám előretekintően. 

"Nagyon össze vagyunk zuhanva mentálisan! Nyerhettünk volna, de nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. Mindent kiadtunk magunkból, de semmit nem értünk el vele. A végsőkig küzdeni fogunk a bajnoki címért. Vannak még meccsek, és remélhetőleg a riválisaink fognak majd pontokat hullajtani." - mondta a 23. életévét ma betöltő katalán játékos a klub hivatalos honlapjának, majd előrenézett a szerdán esedékes Real Madrid elleni kupadöntőre - "Arra kérem a szurkolókat, hogy támogassanak minket szerdán . Nekik szeretnénk ajánlani a győzelmet, ha nyerünk."

A katalánok soha nem látott labdabirtoklást mutattak be a Granada ellenében, új rekord a 86 százalékos labdabirtoklás, ám a fennmaradó 14 százalék is elég volt a hazaiaknak arra, hogy rúgjanak egy gólt és megnyerjék a meccset. Martino mester tanítványainak tényleg semmi nem jött össze, azt sem lehet mondani, hogy ne próbálkoztak volna, hiszen a statiszták 29 kapura lövési kísérletet jegyeztek fel.

Ami pedig a bajnokságot illeti, győzelmével a Real Madrid előzött, a katalánok visszacsúsztak a harmadik helyre, amennyiben bajnoki álmaik vannak, úgy fest innentől nem lehet hibázni, csupán lesni az ellenfelek esetleges botlását.

Őszi Ádám


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése