2014. március 27., csütörtök

Mourinho: „Kicsit meglepődtem..."

A Chelsea labdarúgócsapatát irányító Jose Mourinho sokkal többet várt volna a Real Madridtól, attól a csapattól, melyet nyáron hagyott el a londoni kékek kedvéért. A portugál tréner elmondta, hogy meglepődött, hiszen a katalánok, úgymond tálcán kínálták a lehetőséget...  

"Kicsit meglepődtem. Arra számítottam, hogy a Real Madrid nagyobb előnyre tesz szert a bajnokság e szakaszára, mert a Barcelona sokkal több pontot veszített ebben az idényben, mint a legutóbbi háromban" - nyilatkozta az Eurosportnak Mourinho a királyiak ex-trénere.

A nyilatkozatot a "Special One" a Sevilla elleni kudarcot megelőzően tette, mint ismeretes Ancelotti csapata szerda este 2-1-es vereségbe szaladt bele, míg a riválisok nyerni tudtak, így már csupán bronzérmes helyen áll a királyi gárda.

A Real Madrid mind idáig azokat a mérkőzéseket bukta el, melyet közvetlen riválisai ellen vívott és a legfontosabbak letek volna, két ízben a Barcelona, egyszer pedig az Atletico Madrid verte meg őket, míg a többi csapat ellen hozták a kötelező győzelmeket egy-egy döntetlen kivételével.

Ellenben az FC Barcelona tényleg sokkalta több "meglepetést" okozott, mint a Mourinho éra alatt, olyan vereségek csúsztak be, mellyel senki sem számolt, említhetjük például a legutóbbi Valladolid elleni blamát. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése