2014. február 12., szerda

Sztárcsatárt nézett ki a MU, de minek?

Egyre több nemzetközi hírportál cikkez Edison Cavani és a Manchester United frigyével kapcsolatban, vagy inkább pontosabb ha úgy fogalmazunk, hogy a "Vörös Ördögök" érdeklődéséről. Felmerül azonban a kérdés, hogy minek Cavani, ha van Robin Van Perise és Rooney, nem mellesleg egy Hernandez, aki elképesztően jó statisztikákat tud felmutatni. 

Nos, Van Persie távozásáról semmi hír, a Rooney körüli pletykák is elcsillapodtak, ám tisztában kell lenni, hogy minden játékos álma a Bajnokok Ligája, a United pedig ettől nagyon távol áll, sőt a nemzetközi porond önmaga távoli. Ez pedig előre vetítheti játékosok távozását.

Igen ám, de a Paris Saint-Germain tavaly nyáron szerződtette Cavanit 53 millió ellenében Nápolyból, így aligha tervezik a párizsiak a csatár eladását. Az uruguayi gólzsák pedig nem is teljesít rosszul, eddig 30 meccsen 20-szor talált az ellenfelek hálójába.

Előfordulhat, hogy a nyáron csatárt kell vennie a MU-nak, de véleményünk szerint igen csak rossz ajtón kopogtatnak, amennyiben a hír igaz. Párizsban a pénz nem akadály, nincsenek rászorulva...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése