2014. február 20., csütörtök

Ronaldo új kihívása! - a vb után irány Párizs

Jelenleg a vb-nagyköveteként tevékenykedik Ronaldo a Real Madrid és a brazil válogatott korábbi csillaga, aki a hírek szerint a nyáron átteheti székhelyét Párizsba, ahol új kihívásokban lesz része. 

A "Fenomén" becenéven ismert 37 esztendős világbajnok a  Canal Plus-nak adott nyilatkozatot, mely alátámasztja a pletykákat, mely szerint a világbajnokság után a Paris Saint-Germain sportigazgatója lehet. A hír egyébként nem új keletű, tavaly a leköszönő Leandro távozásakor is felmerült a neve a arc des Prince-ben-

"Jó kapcsolatban vagyok Nasser Al-Khelaifi elnökkel, de előbb szeretném befejezni a munkám, mint a világbajnokság nagykövete" - mondta a francia tévétársaságnak a "Fenomén". "Utána lesz pár hónapom és meglátom, mihez kezdek majd. Nem tartom kizártnak, hogy a PSG-nél dolgozzak. Már most is önkéntes nagykövete vagyok a klubnak, és imádom Párizst. Szeretem ezt a spontán jött kapcsolatot a csapattal. Nagy rajongója és támogatója vagyok a PSG-nek, de ez egyelőre nem számít." - nyilatkozta az egykori klasszis a Canal Plus-nak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése