2013. december 23., hétfő

Szerb válogatott támadóval erősíthet a Lazio

A Canal+ információi szerint előszerződést kötött a Lazio és az FC Nantes csatára Filip Djordjevic, aki után klubja úgy fest egy fityinget sem fog kapni. 

A 26 esztendős nyolcszoros szerb válogatott csatár még 2008-ban szerződött a nyugat-franciaországi városba és annak csapatába a Les Canaris becenévre hallgató gárdába. A 2008-2009-es szezon második felét kezdte meg a gárdával és a bajnokság végén feljutást ünnepelhetett a Ligue 1-be- Egy esztendőnyi küzdelem után a csapat kizuhant, Filip pedig két szezon alatt mindössze 4 gólt szerzett. Ezt követte egy jó, majd egy újabb gyengécske szezon, míg nem tavaly 21 góljával segítette az FC Nantes csapatát az élvonalba jutáshoz. A jelenleg is taposott bajnoki szezonban eddig 19 meccsen 8 gólt jegyez, játékával pedig felkeltette a romai csapat vezetőinek figyelmét, akik kaptak a lehetőségre, miszerint  Djordjevic szerződése a nyáron lejár. A szezont a francia csapatnál fejezi be, majd ingyen költözik az olasz csizmára. Természetesen ha a hír igaz.

Ha a transzfer télen jönne létre abban az esetben egy kis "aprópénzt" zsebre tehetne a Les Canaris, a transfermarkt.de becslése szerint 2,5 milliót ér a támadó játékjoga. Összességéban Filip 161 meccsen lépett pályára a Nantes színeiben, ez idő alatt pedig 61 gólt és 16 gólpasszt jegyzett.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése