2013. december 16., hétfő

Kaposvár: Megvan az első távozó

A Kaposvári Rákóczi FC egyesületi elnöke Illés János a klub hivatalos honlapján jelentette be Bojan Vrucina távozását. Ő a sereghajtó első távozója, a "tisztogatás" megkezdődött.  

Kész csoda, hogy Prukner László a somogyi csapat vezetőedzője még mindig posztján van, hiszen a gárda utolsó a bajnokságban, helyzete pedig több mint reménytelen. Sok rossz pletykát lehetett hallani az utóbbi időben, fogadásokról, de szimpla klikkesedésekről egyaránt csapaton belül.

Illés János nem rejtette véka alá véleményét, és már korábban közölte, jó pár játékostól megválik a vezetőség. Vajon már az NB II-re készül a Rákóczi? Nos, ezt nem tudhatjuk és nyilván nem is fogják elárulni, de ha minőségi változás nem történik a keretben, akkor nincs tovább, viszont látásra Mennyei Bajnokság.

Az első távozó kilétére fény derült, a csapat horvát támadója Bojan Vrucin ugyanis másfél év után elhagyja a csapatot. A felek közös megegyezéssel bontották fel a szerződést, mely 2014 nyaráig szólt. Az ügyvezető hozzátette, több játékossal is tárgyalnak hasonló ügyben, így nem lenne nagy csoda, ha a napokban további nevek buknának ki a csapatból.

Vrucina számára nem jött be a magyar, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy a kaposvári lét, csatár létére, mindössze 4 gólt szerzett 33 mérkőzésen...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése