2013. december 4., szerda

Chamakh fejese döntött a Palace javára

Kedd este a Crystal Palace és a West Ham United összecsapásával megkezdődött a Premier League hétközi fordulója. A kiesési rangadót a hazaiak nyerték, a döntő különbségnek pedig Marouane Chamakh feje bizonyult. 

Crystal Palace - West Ham United 1-0 (1-0)
G: Chamakh (42.) ill. -

Az első pillanattól fogva magához ragadta a kezdeményezést a vendég együttes, melyet népes és nagyon lelkes szurkolótábor kísért el. Hiába való volt azonban a labdabirtoklás, kapu előtt megállt a tudomány. A hazaiak egyértelműen csak a kontrákban, illetve az esetleges rögzített szituációkban bízhattak, a bizakodásnak pedig meg is lett az eredménye az első félidő végé, mikor már ember fia nem tett volna nagyobb pénzt arra, hogy a Palace gólt szerez. A 42. percben egy rossz szögletet követően a kipattanót Bannana ívelte a kapu elé, ahol Chamakh fejét találta meg a játékszer, mely a kapuba hullott.

A második játékrész szintén West Ham nyomást hozott, bár meg kell jegyeznünk, hogy ha a Palace eljutott az ellenfél kapujáig, akkor lőtt, próbálkozott, többet mint a vendégek. A félidő közepén aztán gólt szerzett a West Ham, a bíró azonban sztornózta a gólt, mondván a kapu előtt két viaskodó játékos lökte egymást. A visszajátszást nézve tényleg volt egy kézfogó, de ez nem igazán befolyásolta a dolgokat, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy jogos góltól fosztották meg a vendégeket. A túloldalon pár perccel később úgyszintén gól esett, az asszisztens azonban lesen állította meg az akciót, így ez a gól teljes joggal érvénytelenített. Az eredmény nem változott, a Palace megszerezte idei harmadik győzelmét és ezzel egy helyet előre lépve már nem sereghajtó.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése