2013. november 22., péntek

Vezérét vesztette a Bayern a rangadó előtt, de Dortmundban sem tejfel az élet

A bajnoki cím szempontjából is nagyon fontos rangadót rendeznek hétvégén a Signal Iduna Parkban, ahol korunk két legjobb német együttese a Borussia Dortmund és a Bayern München méri össze tudását. Fontos hiányzók mindkét oldalon lesznek, a sérülések döntően befolyásolhatják a párharcot. 

A hazai együttes nagyon komoly védőgondokkal küzd, ugyanis Subotic mellett Hummels sem bevethető és Schmelzer is a sérültek listáját erősíti, ez pedig nagyon nem jó hír az elképesztő támadófutballt játszó Bayer ellen, melynek gépezete rozsdásodhat be, ha Ribéry pótlását nem tudja megoldani a csapat. Emellett pedig Schweinsteiger és Badstuber sem bevethető még.

Az aranylabdára esélyes 30 esztendős francia irányító az ukránok elleni visszavágón szenvedett bordasérülést, melynek következtében minimum egy hetet kényszerül kihagyni. A játékos a következő képen konstatálta a helyzetet - "Hát ezért nagy kár. Nagyon szerettem volna részt venni a Dortmund elleni nagy meccsen. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy a csapat sikeres lesz nélkülem is."

A találkozót szombaton 18:30-kor rendezik, ajánljuk minden futballbarát figyelmébe.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése