2013. október 15., kedd

Belga válogatott csatárt venne a Juventus - sajtóhír

A Tuttosport értesülései szerint a télen újabb támadót venne a Juventus, mely jelenleg öt támadót tudhat a keretében, a vezetés mégis elégedetlen. A kiszemelt nem más, mint Christian Benteke az Aston Villa 22 esztendős belga válogatott támadója. 

Ha ránézünk az Öreg Hölgy keretére, azon belül pedig a támadószekcióra, akkor a következő neveket láthatjuk: Tevez, Llorente, Quagliarella, Giovinco és Vucinic. Felmerül a kérdés, minek egy újabb csatár? Erre nem tudunk feleletet adni, csupán a tényeket és a friss sajtóhírt látjuk.

Benteke jelenleg sérült, talán egy hét múlva térhet vissza, azonban a Premeir League idei szezonját nagyon jól kezdte, négy gólt szerzett és remekül segíti a társakat. Az ára igen borsós, a trasfermakt.de 21 millió euróra becsli, ehhez pedig még hozzájön egy 2017-ig szóló szerződés. Az utóbbi éveket figyelembe véve és a piacon elfoglalt pozíciót, aligha ez a Juve kalibere, hiszen nemrégiben hallhattuk, hogy Pogba megtartása is nehézkes lesz. Emellett pedig télen nem a torinóiak lesznek az egyetlenek, akik harcba szállhatnak a belga kegyeiért, már nyáron is több sztárcsapat szerette volna magához csábítani a belgát.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése