2013. szeptember 25., szerda

LesHeted: Szerdán is meccsdömping - ezt nézheted ma a TV-ben

Kedd után szerda, ez pedig csak egy dolgot jelenthet, ismét hódolhatnak szenvedélyüknek a labdarúgás szerelmesei, ugyanis ma is remek meccseket tűznek képernyőjükre a magyar sportadók. Németországból és Angliából remek kupameccsekre van kilátás, míg Olaszországban és Spanyolországban tovább robog a bajnoki pontvadászat. 

A La Ligában a Granada vendégeként folytathatja a zárkózást a pocsék szezonrajtot vevő Valencia, míg a Real Madrid a újon Elche otthonába látogat a három bajnoki pontért. Az olasz bajnokságból újfent az AC Milan meccse kerül képernyőre, a piros-feketék a Bologna otthonában feledtetnék a Napoli elleni kudarcot, ezúttal azonban az eltiltott Balotelli nélkül.

Magyar résztvevővel várhatjuk a Bayern München és a Hannover összecsapását, reméljük, valami földöntúli Huszti varázslatnak lehetünk szemtanúi, ezt persze a müncheni fanatikusok kevésbé remélik, de a magyar szív az magyar szív. A két klub nemrég összecsapott egymással, akkor 2-0-ra Guardiola tanítványai örülhettek.

A játéknap legjobban várt összecsapása a "Vörösök csatája" lesz. A hétvégén felnégyelt United az igen jó formát mutató Loiverpoolt látja vendégül az Old Traffordon. Kérdés, hogy egy esetleges vereség megingathatja-e Moyes helyét...

20:00 Granaga - Valencia (Sport1)
20:15 Bayern München - Hannover (Sport1)
20:15 Bologna - AC Milan (SportKlub)
20:30 Manchester United - Liverpool (Digi Sport 1)
22:00 Elche - Real Madrid (Sport2)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése