2013. augusztus 2., péntek

Vereségével a kiesőzónába csúszott vissza a bajnoki álmokat szövögető Anzhi

Nem úgy kezdődött a szezon az Anzhi számára, ahogyan azt a klubvezetés, a szurkolók, vagy éppen a játékosok várták. A dagesztáni együttes nem titkolt szándéka a bajnoki cím elhódítása volt a szezont megelőzően, most azonban jelenleg a kiesőzónában győzelem nélkül áll a csapat, míg legyőzője az orosz meglepetéscsapat ha csak ideiglenesen is de átvette a vezetést a tabella élén. 

Pénteken az FK Rosztov vendégjátékával megkezdődött az orosz bajnokság negyedik fordulója. Még igen csak az elején járunk, azonban az erőviszonyok körvonalazódnak, illetve kijelenthetjük, ki milyen formában kezdte a bajnokságot. Nos, az Anzhi együttese hazai pályán elszenvedte újabb vereségét, hiszen a Rosztov a második félidő elején Kanga révén megszerezte a találkozó első és egyben utolsó találatát. 

Ezzel a hazai együttes négy meccset követően 13. helyen áll a 16 csapatos mezőnyben 2 döntetlennel és 2 vereséggel. Az össze mögöttük, illetve előttük lévő csapat játszani fog még a forduló során, így könnyen még hátrébb csúszhat a szezonnak nagy reményekkel nekirugaszkodó csapat.

A Rosztov pedig kijelenthetjük, hogy az idei évad meglepetéscsapata, mivel négy meccset követően jelenleg átvette a listavezető szerepkörét a Szpartak Moszkva csapatától 3 győzelemmel és 1 döntetlennel. Ki kell emeljük ebben Dzyuba szerepét, hiszen a Szpartak Moszkva kölcsöncsatára három forduló alatt 6 gólt jegyzett és ezzel vezeti a góllövőlistát. Ma nem ő döntött...

Anzhi - FK Rosztov 0-1
G: Kanga (52.)

További program:
Szombat:
11:30 Volga Nizhniy Novgorod - Zenit Szentpétervár
14:00 Tomsk - FK Ural
16:30 Dinamo Moszkva - Terek Grozny
Vasárnap:
11:30 Rubin Kazan - CSKA Moszkva
14:00 Amkar - Sovjetov
18:30 Kuban - Szpartak Moszkva
Hétfő:
18:00 Lokomotiv Moszkva - FK Krasnodar

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése