2013. május 30., csütörtök

Mourinho nem tart rá igényt, Barcelonában köthet ki az "új Puyol"

Mint ismeretes a következő szezonban Mourinho irányítja majd ismét a Chelsea együttesét, tőle pedig megszokhattuk, ha valakit nem csíp akkor nincsen helye a csapatában. Példa erre Casillas, Kaká vagy éppen Pepe és úgy tűnik a "száműzöttek listájára" kerülhet David Luiz is régi-új csapatánál, aki Barcelonában találhat menedéket. 

Köztudott, hogy a katalánok középső védőt keresnek, hiszen hiányposztról van szó, a rutinos Puyol pedig már nem fiatal. Eddig Hummels és Thiago Silva volt terítéken, közülük azonban brazil már kidőlt, hiszen túl drága, túl sokat kér.

A katalán Sport című lap úgy értesült, hogy a piaci árának megfelelő 25 millió eurós ajánlatot készül tenni a Barca vezetősége. Luiz szerződése 2017-ig szól a londoniakhoz, ez pedig megnehezítheti a helyzetet, ha Abramovic úr megmakacsolja magát. 

Emellett  a transzfer különös mozgatórugója lehet Neymar, mivel remek baráti kapcsolatot ápol a Chelsea védőjével.

Így jövőre akár az is előfordulhat, hogy egyszerre két torzonborz Puyol lesz a pályán, az eredeti és az új kiadás személyében. Persze Hummels is érkezhet és teljesen lecserélődhet a belső védőpáros.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése