2013. április 12., péntek

London kontra Menchester, avagy kerestetik Götze új "otthona"

A Goal.com friss beszámolói  szerint két angol csapat a londoni székhelyű Arsenal és a manchesteri olajmilliárdos klub a City együttese lehet harcban Götze játékjogáért.  

A Dortmund fiatal, mindössze 20 esztendős támadó középpályása előtt óriási jövő áll, már ily fiatalo nagyon higgadt és amit a pályán művel az fantasztikus. Csapatával ott van a Bajnokok Ligája elődöntőjében és nyilatkozatai alapján jól érzi magát a csapatnál, de nem zárkózik el a távozás lehetőségétől. A kivásárlási ára 40 millió euróban van megállapítva, így jó mélyen a zsebekbe kell majd nyúlnia a kérőknek, az esetleges licitháború pedig a német csapat malmára hajthatja a vizet.

Emellett a sportportál arról is beszámol, hogy a Sir Alex Ferguson fényjelezte Vörös Ördögök kiszálltak a harcból, a fiatal német válogatott középpályás már nincsen a kívánságlistán. Akadhat viszont ellenlábasa az angol kluboknak. Az Ibériai-félsziget egyik gigásza, név szerint a Barcelona csapatánál is szóba került Götze, a hírek szerint egyszer már a felek beszéltek is az esetleges transzferről.

Őszi Ádám


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése