2013. április 30., kedd

Franz Beckenbauer: "Piszkos trükköket fog alkalmazni a Barca"


Franz Beckenbauer a Császár becenévre hallgató korábbi kiváló német hátvéd a Bildnek adott nyilatkozatában arról beszélt, mit rejtegethet a katalán pokol hőn szeretett együttese a Bayern München számára. 

Mindenki tisztában van vele, hogy egy 4-0-ás első meccset követően nagyon nehéz, szinte elképzelhetetlen a fordítás, de biztosak lehetünk benne, hogy a katalánok az utolsó pillanatik küzdeni és harcolni fognak a becsületükért. A korábbi német kiválóság nyilatkozatában piszkos trükköket emlegetett, nézzük miről is van szó.

"A Barcelona mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kibillentse a Bayernt az egyensúlyából. Nem fognak habozni a játék szabályaival szembemenő módszerek használatát illetően."

"A Barca nem adja fel, mindent megtesz majd, hogy megfordítsa a párharcot. Megpróbálják majd provokálni a Bayernt, és ha szükséges, akkor piszkos trükköket fognak alkalmazni. Valószínűleg a fizikai harcra fognak rámenni, hogy megzavarják a Bayern játékát." - mondta Beckenbauer

Nehéz elképzelni, hogy pont a Barcelona megy bele egy fizikai párharcba, de mindig lehetnek meglepetések és bizony most valami újat kell előhúzni a tarsolyból, persze ha van benne még valami. Minden kiderül szerda este, mikor a Nou Camp gyepén összecsap a jelenkor két gigásza az FC Barcelona és a vendégségbe érkező német rekordbajnok Bayern München. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése