2013. március 14., csütörtök

Wenger odapirított a Bayern fanoknak

Szerda este nüansznyira volt attól az Arsenal, hogy óriási bravúrt hajtson végre és a hazai 3-1-es vereséget követően kiharcolja a továbbjutást. A bravúr így is megvolt, hiszen nyerni tudtak az Münchenben, azonban egy utolsó ágyúlövés a végén hiányzott, így a Bayern álmai élhetnek tovább. 

Az Arsenal elrontotta az első meccset, míg a Bayern úgy tűnik nagyon elkényelmesedett és erre majdnem ráfizetett, hiszen csak idegenben lőtt góllal jutott tovább 3-3-as összesítéssel. Arsene Wenger a ZDF-nek nyilatkozott a találkozót követően - "A remény mindig megvolt. Túl későn szereztük a második gólt, de úgy éreztük, hogy a Bayern ideges. Nyertünk, ám rosszul játszottunk az első meccsen, és ezért megfizettünk. A párharc 180 percből áll, és az első 90-ben rosszul teljesítettünk"

Nyilatkozata végén pedig odapirított a Bayern fanoknak és a klub vezetőinek, - "Nem tudom, hogy a Bayern készen áll-e a BL-cím megnyeréséhez. A Barcelonával kétszer játszottunk az elmúlt években, és higgyék el, hogy ők a legjobbak."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése