2013. február 19., kedd

Llopis: "Ma beszéltem a Barcelona egyik igazgatójával, aki azt mondta, le van igazolva Neymar...!

Minden bizonnyal a leghosszabb ideje húzódó átigazolási ügy Neymar Európába szerződése, és amellett, hogy régóta húzódik a közvényélmenyt és a szurkolókat is ez mozgatja meg a legjobban. Úgy tűnik kibújt a szög a zsákból, bár itt már csak egy hivatalosan aláírt papírt lehet elhinni, vagy azt sem, mondván hiszem ha látom a pályán Barca mezben a fiatal csillagot. 

Jaume Llopis neve nem cseng túl ismerősen, aki nem ismerné annak elmondjuk, jelenleg a Barcelona öregfiúk csapatának a tagja, korábban az Elche csatára volt. Neve azért fontos a Neymar sztoriban, mivel ő állította azt egy rádióműsorban, hogy megbízható információja van a brazil leigazolását illetően. Mondván kimondta azt, melyről már mindenki beszél, de ezzel sem vagyunk előrébb.

Jaume Llopis a következő képpen nyilatkozott a Rádió4 műsorában - "Ma beszéltem a Barcelona egyik igazgatójával, aki azt mondta, le van igazolva Neymar. Nem mondhatom meg az igazgató nevét, de ma délután kettőkor mondta. Nyáron pedig jön a játékos, ez biztos." 

Ti milyen állásponton vagytok jelenleg a Neymar ügyben?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése