2012. december 23., vasárnap

Mourinho: "Adán momentán jobb, mint Iker! - Nem fontolgatom a távozást, és nem aggódom a munkám miatt."

Tegnap este rendkívüli dolog történt, a Real Madrid kapuját nem Iker Casills védte, hanem Adán a csapat második számú kapusa. A kérdés, hogy ki is a második számú kapus jelen pillanatban? A Speial One szerint, Adán jelenleg jobb mint Iker, ezt az újságíróknak is lenyilatkozta a 3-2-es Málagai vereséget követően. A portugál megelőzte a lemondásáról szóló híreket, közölte, hogy nem aggódik állását illetően és a távozását sem fontolgatja. 

"Ez egy szakmai döntés, az edző döntése" - kezdte Mourinho, majd pedig így folytatta - "Az edző az, aki elemzi a helyzetet, s aki kiválasztja a csapatát. Ez egy tisztán szakmai döntés. Beleláthatsz olyan történeteket, amilyeneket akarsz, de semmi több nincs ennél. Az én véleményem számít és nem másoké. A véleményem szerint Adán jobb momentán, mint Iker."

Ezt követően rövidre zárta állását illető kérdést - "Nem fontolgatom a távozást, és nem aggódom a munkám miatt."

Majd pedig így fejezte be nyilatkozatát - "A téli szünet pont jókor jön. A játékosok búsak és nincsen energiájuk. Kikapni mindig fájdalmas, különösen ha nem adsz ki 100 százalékot, de most mindent kiadtunk. Ahogyan a játékosaimnak is mondtam a meccs után: szomorkodhatnak a vereség miatt, de joguk van a pihenésre, mert mindent megtettek."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése