2012. december 10., hétfő

Gerd Müller: "Messi egy kedves, szerény profi, a világ legjobb játékosa, de van egy nagy hibája..."

Tegnap este Lionel Messi történelmet írt, mint ahogy már arról beszámoltunk a Barca argentinja Gerd Müller 1972-es rekordját állította be, majd meg is döntötte. A korábbi müncheni klasszis kereken 40 esztendővel korábban egy naptári évben 85 gólt szerzett. Leo immáron 86-nál tart és még három mérkőzésen szerepelhet a szezonban. A rekord megdöntését követően elindultak a találgatások, vajon meglesz-e a 90 találat, ez még a hátralévő pár hét kérdése. Müller rekordját sokan megdönthetetlennek hitték, íme egy bizonyíték, hogy semmi sem lehetetlen... 

Természetesen a média egyből kíváncsi volt arra, hogy a korábbi rekorder Gerd Müller milyen véleménnyel van Messiről és a megdőlt rekordról - "A rekordom 40 évig tartott, 60 meccsen szerzett 85 góllal, és most a világ legjobb játékosa döntötte ezt meg, ez pedig elégedettséggel tölt el." - nyilatkozta a 67 esztendős játékoslegenda a Sport1.de weboldalnak.

Müller viccesen azt is megjegyezte, hogy mi az argentin legnagyobb hibája - "Ő egy hihetetlen, óriási játékos. Egy kedves, szerény profi, és remélem, még szerez egy-két gólt 2012-ben, hogy ő is rekorder legyen 40 évig. Egyetlen egy hibája van, mégpedig az, hogy nem a Bayern Münchenben játszik!"

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése