2012. szeptember 27., csütörtök

Guardiola hamarosan visszatér, a csapat már meg is van...

Carletto Mazzone azt állítja, hogy a Barcelona sikeredzője Guardiola készen áll a vissaztérésre, sőt már azt is tudni véli a szakember, hol folytatja az edzősködést egykori játékosa. Mazzone még a Brescia csapatánál volt edzője Guardiolának és azóta is jó barátságot ápolnak. 

A spanyol szakember nemrégiben nyilatkozott, hogy teljesen kiégett, már a győzelmeknek sem tudott örülni, ezért döntött a távozása mellett. Jelenleg pihennie kell és újra motivációt szereznie. Lássuk be, hogy ez nem csoda, hiszen rövid edzői pályafutása során mindent megnyert, több címet halmozottan. Ami azt illeti a sajtó és mindenki más nagyon kíváncsian várja, hogy hol folytatja a szakember, akit eddig szóba hoztak a brazil és a spanyol válogatottal. Klubszinten két angol csapat a Chelsea és a Manchester United jött szóba, most viszont itt az újabb hír.

Mazzone állítja, hogy Guardiola nemsokára az AC Milan kispadján fog ülni, ő fogja váltani a leköszönő Allegrit - "Pep kész a visszatérésre, és Milanóba akarja folytatni. Hamarosan meg is láthatjuk majd a Milan kispadján."

Azt nem tudni, hogy Carletto honnan veszi ezt, miért ilyen biztos a dolgában, mindenesetre határozottan állította ezt a tényt. Emellett azt is tudni véli, hogy Robero Baggio lesz a segédedzője Pepnek.

Az ügy végére hamar pont kerülhet, hiszen Allegri a Milan jelenlegi vezetőedzője igen csak a kispad szélén ül, bármelyik mérkőzés sorsdöntő lehet számára. Ha pedig bekövetkezik a menesztése fény derül arra is, hogy Pep érkezik vagy sem...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése