2012. augusztus 28., kedd

DVSC: Szakály és Varga is távozhat, ha nincs nemzetközi kupaszereplés

Mint köztudott a Debrecen múlt hét csütörtökön 3-0-ás vereséget szenvedett hazai pályán a Club Brugge csapatától az Európa Liga főtáblájára jutásért folytatott párharcban és így az esélyei a csütörtöki visszavágó előtt egyenlőek a nullával. A remek formában lévő belga csapat veretlenül vezeti a bajnokságot és hazai. A Lokinak pedig 3-0 kellene idegenben a hosszabbításhoz, 4-0 a továbbjutáshoz, ezt a legoptimistább Debreceni szurkolók is lehetetlennek vélik.  

A cél a keret egyben tartása volt a DVSC csapatánál a nemzetközi kupaszereplés miatt. Viszont amennyiben a csapat nem jut be a csoportkörbe elképzelhető, hogy kulcsjátékosok távoznak a csapatból. A két lehetséges távozó Varga József és Szakály Péter. Lássuk be két meghatározó labdarúgóról beszélünk, komoly gyengülés lenne ez a Loki számára, viszont a klubnak figyelembe kell vennie, azt, hogy a játékosok karrierjében ez egy nagyon fontos váltás lehet.

Varga József iránt angol, holland és belga klubok is érdeklődnek állítólag, meg felelő ajánlat esetén távozhatnak. Arról, hogy mely klubok érdeklődnek nem lehet tudni.

Szakály Péter nem keseredne el, ha Debrecenben kellene maradnia, hiszen szereti a csapatot és jól érzi magát, de menedzsere nem zárta ki a klubváltást. Konkrétumokat nem árultak el, csupán annyit, hogy holland és belga csapatok érdeklődnek iránta.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése