2012. augusztus 8., szerda

Barcelona: Az új edzőnek nem kell Tello aki Madridba igazolhat

Nem lett túl népszerű a Barcelona szurkolóinak közében Tito Villanova azon kijelentése, hogy Tello nem fér bele az elképzeléseibe, így nem számol vele a szezon során. Tello a Guardiola éra egyik nagy felfedezettje és a szurkolók is nagyon sokat látnak a fiatal srácban, eléggé megkedvelték őt. Most viszont el is hagyhatja ezáltal a katalán klubot és Madridba igazolhat az Atletico Madrid együtteséhez, mely már korábban szerette volna megszerezni a a spanyol tehetséget, ám akkor visszautasították az ajánlatot. Ezzel a klub egyik legnagyobb tehetségét veszítheti el. A 20 esztendős játékos piaci értéke 5 millió euró, az előző szezonban több alkalommal meghálálta a lehetőséget és 7 gólt is szerzett a felnőtt csapatban. 

Nem ehhez a hírhez tartozik, de felvetődik bennem egy ár-érték arány kérdés. Tello aki Európa egyik legjobb csapatában már bemutatkozott, játszott és 7 gólt is szerzett mindössze 5 millió eurót ér. Míg a brazil bajnokságban pallérozódó tinisztárokért elképesztő összegeket kérnek. Nézzük ezt végig.
Neymar 60 millió euró
Lucas Muora 45 millió euró
Oscar 30 millió euró

18-20 éves játékosokról beszélünk akik semmit nem tettek még le az asztalra, csupán verik a 30-35 esztendős brazil védőket...

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése