2012. augusztus 29., szerda

50 millió eurós ajánlat futott be Hulk játékjogáért, a Porto megint kevesli

Kezd unalmassá válni a Porto és Hulk vívódása, sőt fogalmazhatunk úgy is, hogy a "sárkányok" nem veszik figyelembe játékosaik érdekeit, mindent csak pénzben mérnek. A brazil csatár Hulk nem először próbál meg távozni, korábban a Chelsea csapatával boronálták össze, illetve az Anzhi ajánlata sem volt elég. Idén ismét próbálkozott már a Chelsea és a Tottenham is no és egy új kérő is van.  

Ez a kérő nem más, mint az orosz bajnok Zenit, mely 50 millió eurós hivatalos ajánlatot tett, de ezt elutasította a portugál klub. Hulk sem szeretne már a Portoban maradni, korábban ügynöke és ő maga is nyilatkozott, hogy remélik a klub figyelembe veszi majd a játékos karrierjét és kompromisszumra lesznek képesek. Nos nem úgy tűnik, hiszen a szerződésben 100 milliós kivásárlási ár van amit senki nem fog kifizetni...

A reális ár, melyet a szakemberek becsültek 37 millió euró, ez jelenleg Hulk piaci értéke. Ehhez képest az 50 millió euró az sokkal több. Kérdés, lesz e még ennél jobb ajánlat és a Porto hajlandó lesz e megválni játékosától. Mire jó ez, mikor a játékos sem akar maradni és csillagászati összeget kínáltak érte.

A Porto egy pénzéhes klub, ezt több alkalommal is bizonyította már nem csak Hulk ügyében...
A klub elnöke Pinto da Costa röviden ennyit nyilatkozott - „A Porto elutasította a Zenit 50 millió eurós ajánlatát Hulkért."

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése