2012. július 18., szerda

Sajtóvisszhang a DVSC tegnapi BL meccsét követően

Mint köztudott a DVSC csapata tegnap 1-0-ás vereséget szenvedett idegenben az albán bajnok Skenderbeu csapatától. Ezzel még semmi gond nem lenne igazából, mert van ilyen, becsúszhat egy vereség idegenben, ám maguk az albánok is meglepődtek azon, hogy a Debreceni csapat hogyan játszott. A mérkőzés alatt egy igazi helyzetet sem tudott kialakítani a Loki, teljesen indiszponáltan kocogtak a játékosok a pályán, míg albán ellenfél sorra dolgozta ki a helyzeteket. A meccs után őszintén szólva örülhet Kondás Elemér csapata, hogy csupán egy gólos a hátrány, és mindent elmond a találkozóról, hogy a mérkőzés legjobbja a Debrecen hálóőre volt. 

Az albánok és az egész sajtó a párharc esélyesének tartották a magyar bajnokot, mely veretlenül nyerte meg a honi bajnokságot. Az albánn lapok, most éltetik csapatukat, mondván csúnyán lejátszották a magyar bajnokot, volt ahol megemlítették, hogy ezek a Debrecenieknek nagyobb a szájuk mint a tudásuk. Egy biztos, az albán futball most eufóriában van és nagyon várják a visszavágót, bizakodóan és sokan már a párharc esélyeseként emlegetik őket hazájukban. Reméljük elbízzák magukat és ez lesz a vesztük.

A magyar sajtó kíméletesebb volt a Lokival, csapaton belül is elismerték, hogy megérdemelten nyert a Skenderbeu, ám nem adják fel és a visszavágón kettőzött erővel megmutatják milyen is az amikor igazán fociznak. A szurkolók a különböző fórumokon viszont már nem voltak ilyen kíméletesek. Jöttek a fricskák rendesen, ez a magyar bajnokság, semmit nem ér az egész, mit akarunk mi Európában. Sok hasonló dolog hangzott még el, estig lehetne kiemelni jó pár szurkolói megszólalást, melyből az elkeseredettség árad.

Stanislav Levi: Küzdelmes mérkőzés volt, ahol szerencsére sikerült kihasználnunk egy helyzetünket, ezért megérdemelten nyertünk. A továbbjutás kérdése továbbra is nyitott.
Kondás Elemér: Sajnos sok hibával játszottunk, ezáltal több lehetőséget adtunk az ellenfélnek, mi viszont nem sáfárkodtunk jól a lehetőségeinkkel. Így születhetett meg az 1-0-ás végeredmény.

Egy biztos, hogy semmi nem dőlt el! Hajrá LOKI, szurkoljunk a visszavágón a magyar csapatnak klubhovatartozástól függetlenül.

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése