2012. július 14., szombat

Hivatalos: Koman az FC Krasnodarhoz igazolt

A magyar válogatott középpályása Koman Vladimir az orosz első osztályban szereplő  FC Krasnodar  csapatába igazolt, számolt be az orosz klub hivatalos honlapja. Pontos összeget, információkat mégg nem hoztak nyilvánosságra, annyit lehet tudni, hogy Koman már át is esett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon Münchenben és a mai napon csatlakozik az Ausztriában edzőtáborozó csapathoz. Az orosz bajnokság jövő héten kezdődik, az első ellenfél a Rubin Kazany csapata lesz, ez lehet Koman első tétmérkőzése új csapatában. 



Nézzük mit érdemes tudni az FC Krasnodar csapatáról:

A csapat nem tekint vissza túl nagy múltra, mindössze négy éve 2008-ban alapították. Akkor az orosz harmadik ligában kezdte meg a szereplést, és mindjárt feljutott a másodosztályba, ahol két szezont töltött. A tavalyi szezont újoncként a 9. helyen zárta az orosz Premier League-ban, úgy, hogy megnyerték az alsóházi rájátszást. A csapat kerete rendkívül vegyes, sok nemzet labdarúgója alkotja. A csapat beceneve Bulls, hazai mérkőzéseiket a Kuban Stadionban vívja, melynek befogadóképessége 32 ezer néző.

A csapat stadionja
Sok sikert kívánunk Koman Vladimirnek új klubjában! 

Kedveld facebookos oldalunkat és légy tagja közösségünknek, ha megteszed üzenőfaladon megjelennek a friss híreink. Íme az oldal: http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése