2013. június 6., csütörtök

West Ham: Komoly riválist kapott a veterán hálóőr Jääskeläinen

Eddig sem állt rosszul kapus poszton a West Ham United együttese, most pedig igazi kapus tömörülés van a klubnál, és kijelenthető, hogy minőségi kapuvédőkről van szó. A csapat veterán hálóőre Jääskeläinen most aztán felkötheti a nadrágot.  

Adrian San Miguel szerződése lejárt a Betis csapatánál, melyet nem hosszabbítottak meg, így a 26 esztendős spanyol hálóőr szabadon igazolhatóvá vált. A szezon egészét tekintve hat meccs kivételével ő védte a spanyol együttes kapuját, 32 meccsen 46 gólt kapott, ezen meccsekből pedig 11 alkalommal kapott gól nélkül zárt. Fiatal, jóképességű hálóőrről van szó, akinek egyetlen célja van, kiszorítani a klub jelenlegi első számú kapuvédőjét a veterán 38 esztendős finn Jääskeläinent, akinek szerződése 2014 nyaráig szól.

A finn legenda mind a 38 mérkőzésen csapata hálóját védte, két közvetlen riválisa szóhoz sem tudott jutni mögötte, kíváncsian várjuk, ez miként változik a jövőben.

A csapat keretéhez tartozik még a 25 esztendős Stephen Henderson, aki idén fél szezont az Ipswich csapatánál töltött, majd pedig a szezon második felére visszarendelték és padozni kényszerült, Ha valaki, akkor ő biztosan nem örül Adrian érkezésének.

A legfiatalabb láncszem pedig a mindössze 20 esztendős svájci utánpótlás válogatott Raphael Spiegel, aki többnyire az u21-es bajnokságban kapott szerepet.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése