2013. március 20., szerda

"A Realnak Busquets kell" - Ramos


Sergio Ramos azon témát feszegette, mely szerint ki lenne az a játékos, aki a legtöbb pluszt jelenthetné a csapat számára. Bizonyára sokak álla leesik, de Ramos a katalánok klasszisa Busquets nevét mondat, és kijelentet  ha ő döntene, akkor mindenképpen megpróbálná átcsábítani Sergiót.  

Az alább olvasható sorok, nyílt üzenetet tartalmazhatnak a Real Madrid játékosigazolásokról döntő emberei felé. A döntést pedig nagyon egyszerűen indokolta a spanyol, Xabi mellett ő lenne az az ember aki a lehető legjobban le tudná venni a terhe a karmester válláról.

"Rengeteg olyan játékos van, akit szeretek, de nekünk szerintem csak egyre van szükségünk, Busquets. Xabi Alonso túl sok meccset játszik, ezért tudnánk használni egy olyan játékost, mint ő." Ott van persze Iniesta is, de őt elképzelni Real-mezben olyan, mint Messit: lehetetlen. Én egyénként elég jól kijövök a Barca játékosaival, Abdrés és Busquets mellett Piquével is. Néhányan biztos meglepődnek, de Victor Valdésszal is jóban vagyok, csomó dologról hasonlóan gondolkodunk." - nyilatkozta a Real Madrid védője a Cadena Cope-nak.

A nagy barátság és egyetértés vége nehogy az legyen, hogy Ramos köt ki Barcelonában...

Őszi Ádám

Chelsea játékost venne a Leverkusen

Kevin De Bruyne jelenleg kölcsönben a Bundesligában szerepel a Werder Bremen csapatában, de egyébként a Chelsea kötelékébe tartozik a fiatal játékos. Remek teljesítménye több csapatnak is feltűnt, így a belga játékos igen keresett lehet nyáron. A hírek  szerint a Bayern Leverkusen beszáll az érte folyó harcba. 

A 21 esztendős középpályás rendkívül gyorsan a német csapat vezéregyénisége és alapembere lett, míg a londoni kékeknél nem volt esélye a csapatba kerülésre. A brémaiak szeretnék, ha még egy esztendőre náluk maradna kölcsönben a kilencszeres belga válogatott, azonban a kérők közbeszólhatnak.

Tudni illik a Werder igen jelentős anyagi gondokkal küzd, így megvenni biztosan nem tudják Kevint. Korábban a Wolfsburg csapatával hozták szóba, a sportigazgató sem megerősítést nem adott, azonban cáfolni sem próbálta a felvetődő híreket. A Bild legfrissebb információi szerint a legkomolyabb kérő a gyógyszergyári alakulat kehet, hiszen a Leverkusen minden bizonnyal Bajnokok Ligáját érő helyen végez és az Európa Ligában is sokáig jutott, így anyagi gondjai aligha lesznek a klubnak.

A  transfermadkt.de szerint Bruyne értéke jelenleg 10 millió euró, ám ez szezon végére jelentősen megemelkedhet. A középpályás mutatói mondhatni elképesztőek, hiszen 6 gólja mellett 8 gólpasszt is kiosztott már a szezonban, emellett pedig a szakeberek nagyon dicsérik az offenzív munkáját is.

Ki tudja, a végén még a Chelsea igényt tart rá és visszarendeli az első kerethez...

Őszi Ádám

Az új Pápa kedvenc csapatának korábbi csillagát szemelte ki a Napoli

Aki otthon van az olasz futballban, az biztosan összefutott már Alejandro Gómez nevével. A 25 esztendős szélső 2010-ben szerződött a Catania csapatába, méghozzá az új Pápa kedvenc csapatától a San Lorenzótól. 

A Goal.com tudni véli, hogy a szélsőért komoly harc folyik olasz honban, többek közt az Inter és a Fiorentina kívánságlistáján is megjelent már Gómez neve, azonban célegyenesben a Napoli gárdája lehet.

A nápolyiaknak, azonban mélyen a zsebükbe kell nyúlni, hiszen a játékos becsült piaci értéke 10 millió euró és ehhez még párosul egy 2015-ig szóló szerődés.

Őszi Ádám 

Cassano a történelem legjobb játékosáról nevezte el második fiát

Megszületett Antonio Cassano második gyermeke, aki a Lionel nevet kapta. A csatár meg is magyarázta a névválasztás okát, mondván nagy tisztelője a történelem legjobb játékosának. 


"Lionelnek neveztem el őt, mert nagy rajongója vagyok a történelem legjobb játékosának. A feleségem nem volt lelkes, de meggyőztem" - mondta el az Inter támadója az Undici című tv-műsorban.

"Véleményem szerint Messi a futballtörténelem legjelentősebb játékosa."

Őszi Ádám