2012. április 17., kedd

Bayen-Real


Labdarúgás:
Sokat köszönhet „Real Webb” játékvezetőnek a királyi gárda


Hiába nyert 2-1 arányban hazai pályán a Bayern München együttese, a továbbjutásra a Realnak van nagyobb esélye, idegenben lőtt góljának köszönhetően. Nem szabad elsiklani a végén történt játékvezetői ténykedés felett, hiszen Webb előbb jogos büntetőtől fosztotta meg a Müncheni gárdát, majd pedig a piros lap is elmaradt a végén. Érdekes, hogy a közösségi portálokon az eddig Barcelonával szembeni játékvezetést élesen kritizáló Madridista fanatikusok elhalkultak a mérkőzés közben és azt követően is.

Hétvégén El Clasicora kerül sor a Spanyol pontvadászatban csak remélni lehet, hogy végre a futballé nem pedig a bíróké lesz a főszerep....

Szerző: Őszi Ádám

Holnap vár ránk a Ljubjanai katlan

Harmadik mérkőzésére készül szerdán a magyar jégkorong válogatott és nem más lesz az ellenfél, mint az eddig veretlen házigazda szlovén válogatott. Igazi tüzes katlan vár a fiúkra, mintegy tízezer fanatikus csapatát hajtó szlovén ül majd a lelátón.

Arena Stozice (itt küzd holnap a válogatott)


De Ladányikénak sem kell elkeserednie, hiszen 1500-2000 lelkes magyar szurkoló kelt útra vagy már a helyszínen van, hogy bíztassa a nemzeti csapatot. Mi sem teszünk másként, holnap délben öten útra kelünk Somogyszilből, hogy a helyszínen szoríthassunk a magyar csapatnak.

Hajrá Magyarország! Teremtsünk hazai hangulatot ladányiéknak…..

Szerző: Őszi Ádám