2014. december 25., csütörtök

Heynckes kinyilatkozta magár Reus-ügyben

Ketyeg az óra, nemsokára nyílik a januári piac, s könnyen lehet, hogy Marco Reus percei meg vannak számlálva Dortmund játékosként. Ez ügyben megszólalt az eddig hallgató Jupp Heynckes is, aki 2013-ban mindent besöpört a Bayern Münchennel, ám még sem ajánlja az Allianz arénát a BVB ászának. 

A Real Madrid élén is megforduló tréner így nyilatkozott a Sky90-nek - "A Real Madridot ajánlom neki. A Bayernnél négy vagy öt világklasszis játékos van  a posztján, hol tudna játszani Reus? Ha a kivásárlási ára valóban 25 millió euró, akkor az összes európai nagy csapatnak versenybe kell szállnia érte." - a nyilatkozat azért kicsit érdekes, hiszen tudjuk, hogy Madridban kik alkotják a támadószekciót és nem mintha gyengébb lenne az összetétel, tehát ez az indok nem éppen állja meg a helyét. Emellett a jogosítvány nélküli vezetésre, az 540 ezer forintos bírságra is kitért Heynckes - "Egyszerűen érthetetlen. Erre nincs mentség. Több jó tanácsra lenne szüksége."

Nemsokára pont kerülhet a Reus-saga végére, de az sem kizárt, hogy a bokasérüléssel küzdő középpályás Dortmundban zárja az idei szezont.

Őszi Ádám