2012. augusztus 3., péntek

Nani ismét Cristiano Ronaldo csapattársa lehet

A cím hallatán ne ijedjenek meg a madridi fanatikusok, nem arról van szó, hogy Ronaldo távozna Madridból, hanem orosz források arról számoltak be, hogy az Anzhi mellett a Királyi Gárda is szeretné megszerezni Nanit. A Manchester United portugál középpályása fél éve  várja szerződéshosszasítását, mely a mai napig nem történt meg, így elképzelhető hogy klubot vált. A hírek arról szólnak, hogy a Real Madrid kész 22 millió eurós ajánlatot tenni, ami bőven a játékos piaci értéke alatt van, mivel Nant értékét a szakemberek 36,5 millióra becslik. Viszont ha nem hosszabbítanak a Vörös Ördögök a portugállal és pénzt akarnak belőle csinálni, akkor ez az ár reális lehet. 

Szerző: Őszi Ádám 

Cazorla után újabb Málaga ász igazolhat Londonba

Mint köztudott Málaga csapatát anyagi csőd fenyegeti, így kéntelenek megválni legjobb játékosaiktól. A spanyol válogatott Cazorla az Arsenal csapatához szerződik, ám nem ő lehet az egyetlen aki Londonban köt ki. A Tottenham erősen érdeklődik a spanyol csapat venezuelai válogatott tehetsége Rondón iránt. A 22 esztendős csatárnak nagy jövőt jósolnak a szakemberek, a Spurs csapatának mindegy 10 millió fontjába kerülhet, ha meg akarják szerezni a venezuelait. Ez az átigazolás a Málaga számára ugyancsak fontos lehet, minden pénz jól jön most a csapatnak. 

"Ha a szituáció nem változik akkor a játékosok el fogják hagyni a klubbot." - így nyilatkozott nemrégiben Rondón

Szerző: Őszi Ádám


David Luiz Manchesterben szerződhet

David Luiz még a Benfica együttesétől igazult Londonba a Chesea csapatához, de az új vezetőedző Roberto Di Matteo nem számol vele, így a tehetséges brazil védő mostanában csak padozott. A Manchester City vezetőedzője Roberto Mancini pedig már régóta hangoztatja, hogy egy védőt mindenképpen szeretnének igazolni. Viszont ha tényleg szeretnék megszerezni Luizt jó mállyen a zsebükbe kell nyúlniku, hiszen élő szerződés köti a Chelsea csapatához, mely jelentősen felemelheti 23 millió eurós amúgy sem alacsony piaci árát. Luiz 32 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea színeiben és védő létére 4 gólt is szerzett, ám az edzőváltás megtörte londoni pályafutását. 

Szerző: Őszi Ádám

Cazorla az Arsenal játékosa, az érte kapott pénz túlélést jelenthet a Málaga számára

Úgy tűnik pont kerül Cazorla ügyének a végére, és az Arsenal játékosa lesz. A hivatalos bejelentés még várat magára, de bármelyik pillanatban megtörténhet.A spanyol válogatott középpályás a tegnapi nap folyamán Londonba utazott és át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. Ezt próbálták titokban tartani, de nem sikerült. A megállapodás értelmében 20-21 millió eurót fizet az Arsenal a csőd szélén táncoló Málaga csapatának, melynek ez az össze az életben maradást jelenti egy időre, ugyanis az albán befektetővel nem sikerült megállapodni. Egy helyi spanyol médium azt is tudatta, hogy Cazorla már elköszönt csapattársaitól. A játékos pedig maga jelentette be twitter oldalán a tegnapi nap folyamán, hogy az Ágyúsok játékosa lett. "Én vagyok az Arsenal új játékosa"- írta ki a közösségi oldalára Cazorla. Ezzel megvan az Arsenal első nagy nyári erősítése, a Málaga pedig kis ideig fellélegezhet, de további távozók várhatók, akit jó pénzért el tudnak adni, azt el fogják.  

Szerző: Őszi Ádám

Riquelme Brazíliában folytathatja évi 2,4 millió euróért

Nem könnyű a 34 éves argentin zseni Riquelme helyzete, ugyanis élő szerződése van klubjával a Boca Juniors együttesével. A játékos már korábban bejelentette, nem kíván többet szerepelni a csapatba, már csak papíron klub játékosa. Szerződését a Boca Juniors nem hajlandó felbontani, viszont a Santos azon van, hogy bebizonyítsa, hogy Riquelme klub nélküli játékosnak számít. Ha ez sikerül akkor a játékos ingyen lehet a Santos labdarúgója, melynek évi 2,4 millió eurót is hajlandóak lennének fizetni a brazil klubnál. Az ügy bonyolult, ám nem lehetetlen. 

Szerző: Őszi Ádám

Megbukott az orvosin a Valenciába tartó Milán védő

Nem ment át az orvosi vizsgálaton az AC Milán spanyol hátvédje Didac Vilá, ez az olasz klub hivatalos honlapján tette közzé.A bekk medencecsontja környékén talált gyulladás miatt bukott meg az orvosin Didac.  A klubok már megegyeztek a játékos átigazolásában, mely most  mégis meghiúsult. A 23 esztendős Vilá az  előző szezonban az Espanyol csapatában játszott kölcsönben, nem is rosszul, ám a milánói klub nem számol vele és maga a játékos is szeretne hazatérni Spanyolországba. Ez most meghiúsult, kérdés mikor lesz alkalmas orvosi vizsgálatra...  

Szerző: Őszi Ádám