2012. december 12., szerda

Ágyúgolyó és Vörös Ördög kopogtat a Hamburgban, a 16 éves tehetségért

Ha azt mondjuk Jonathan Tah, sokan megvonják a szemöldöküket és azt mondják nem tudják ki ő. Ez nem csoda, hiszen a 16 esztendős labdarúgó még nem játszott a felnőttek közt, de már most a német válogatott védelmének a jövőjét látják benne a szakértők.  

Tah a Hamburg u19-es csapatában játszik, de már kopogtat a nagy csapat ajtaján. Szerződése 2014-ig a német klubhoz köti, ám lehet érdemes lesz elgondolkozni egy újabb ajánlaton, hiszen a kérők feltűntek a láthatáron. A német-elefántcsontparti kettős állampolgár Jonathan ugyanis felkeltette két angol gigász figyelmét, és elképzelhető, hogy már januárban elkezdődik a licitverseny. Az Arsenal és a Manchester United komoly figyelmet szentel a német u-válogatott védőnek, melynek árát még nem igazán lehet megbecsülni, de elképzelések már minden bizonnyal körvonalazódnak.

Kérdés, hogy a Hamburg meg akarja-e tartani tehetségét, illetve meg tudja-e tartani...

Őszi Ádám

Robinho és Neymar csapattársak lehetnek

Több hírportál is biztosra veszi, hogy Robinho és Neymar csapattársak lesznek. Az AC Milan fanatikusai nyilván örülnének Neymar érkezésének, de itt nem erről van szó, brazil válogatott játékosuk minden bizonnyal távozik. Egyes hírek szerint a Santos már szombaton hivatalosan bejelenti Robinho leigazolását. A játékos óriási tiszteletet élvez a szurkolók körében, nagyon szeretik őt, ha visszatér akkor harmadik alkalommal fog szerepelni korábbi csapatában. 

Az üzletből viszont nem csak pénzt fog látni a Milan, hanem egy ifjú tehetséget is. A játékosmegfigyelők már régóta figyelik a Santos fiatal játékosát Felipe Andersont, aki játékával lenyűgözte az olasz klub vezetőit. A 19 esztendős Felipe piaci ára az utóbbi idően ugrott meg, jelenleg 6 millió euróra taksálják. Azt, hogy mennyit fizet rá az üzletre a brazil klub nem tudni, a transfermarkt.de 18,5 millióra taksálja Robinho árát.

Az viszont korántsem biztos, hogy ha Robinho visszatér Neymar csapattársa lesz, hiszen a brazil csodagyerek bármelyik pillanatban Európába kerülhet...

Őszi Ádám

Balotelli boldoggá tett egy taxist, ismét alkotott a City fenegyereke

Mario Balotelli már több alkalommal bizonyította, vannak helyzetek, mikor úgy viselkedik, mint egy óvodás. Tehetetlenségéről számtalanszor adott már tanúbizonyságot, ezúttal Manchesterből kellett volna Londonba kocsikáznia, hogy találkozzon menedzserével Mino Raiolával. Gondolná az ember, fogja magát a fenegyerek, beül a Maserati GT-be és lazán megteszi a 320 km-es távot. 

Nos, nem így történt, Mario "félt" Londontól, nem ismeri a várost és nem akart eltévedni, így jött a remek mentőötlet. Hívott egy taxit és megadta az útirányt. Az oda-vissza út egy boldog és "gazdag" taxist eredményezett, hiszen forintra átszámítva  570 ezer forintba került a remek kaland...

Őszi Ádám